Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris: Priznano kot vodilno podjetje na področju trgovanja med podjetji (B2B) po izboru družbe Forrester

Podjetje SAP Hybris je bilo v poročilu Forrester Wave™ za prvo četrtletje 2017 uvrščeno med vodilne ponudnike zbirk rešitev za trgovanje med podjetji (B2B) v konkurenci enajstih največjih ponudnikov na tem področju. Kot je zapisano v poročilu, »SAP Hybris še naprej ostaja nadvse cenjen in priznan ponudnik rešitev po zaslugi svoje stabilnosti, razvejane globalne mreže implementacijskih partnerjev in osredotočenosti na nudenje panožnih rešitev za številne tržne segmente«. Poročilo med drugim izpostavlja tudi to, da je »zbirka rešitev SAP Hybris pisana na kožo podjetjem, ki potrebujejo izjemno zmogljivo, zanesljivo in s funkcionalnega vidika brezhibno platformo za trgovanje, ki je obenem zelo razširjena v številnih specializiranih panogah«.

Z rešitvami SAP Hybris ponudite strankam edinstvene izkušnje s trgovanjem po vseh kanalih in si zagotovite nadaljnjo rast. Če si želite ogledati  podrobnejše rezultate ocenjevanja, prenesite brezplačni izvod poročila.

The Forrester Wave™: Zbirke rešitev za trgovanje med podjetji (B2B), poročilo za 1. četrtletje 2017

Zgolj nakupovalna košarica ni dovolj

Ponudite strankam edinstvene izkušnje s trgovanjem po vseh kanalih in si zagotovite nadaljnjo rast. Poskrbite, da bo trgovanje med podjetji tako privlačno in prijetno kot osebno nakupovanje.
Zagotavljajte nakupovalne izkušnje, podobne tistim v maloprodaji

Izkoristite zmogljivosti, ki omogočajo enake ravni uporabnosti, prilagajanja posameznim strankam in funkcionalnosti, kakršne poznamo iz prodaje na drobno, ter presezite pričakovanja strank.

Povečajte prodajo in obvladujte stroške

Strankam omogočite samostojno oddajanje in upravljanje naročil, da bo vaše prodajno osebje lahko več časa namenilo prodaji.

Razširite trgovanje na nove segmente kupcev

Nagovorite stranke, ki so bile v preteklosti prezrte.

Obvladujte kompleksnost trgovanja med podjetji
Skrbnikom strank zagotovite intuitivna orodja za upravljanje strank in pripadajočih stroškovnih mest, pogodb in proračunov.

Odkrijte, kako uporaba rešitve SAP Hybris Commerce for B2B koristi našim strankam:

Podjetje Alcon si z rešitvijo SAP Hybris Commerce pomaga pri doseganju zavidljivih rezultatov pri prodaji izdelkov za zdravje oči in korekcijo vida.

Rešitev SAP Hybris Commerce največjemu ponudniku izdelkov in opreme za očesno zdravje in korekcijo vida na svetu omogoča, da svoji mreži očesnih kirurgov in zdravnikov zagotavlja vrhunske izkušnje strank po resnično vseh kanalih ter hkrati povečuje učinkovitost svoje prodajne ekipe.

Študija primera stranke
Krones: zagotavljanje odzivne nakupovalne izkušnje po meri strank z rešitvijo SAP Hybris Commerce

Podjetje Krones z rešitvijo SAP Hybris Commerce uspešno zagotavlja kupcem prilagojeno nakupovalno izkušnjo na mobilnih napravah pri trgovanju med podjetji, s čimer povečuje zadovoljstvo in zvestobo svojih poslovnih strank.

Študija primera stranke
Preoblikovanje platforme za elektronsko trgovanje z rešitvami SAP Hybris za izboljšanje zadovoljstva strank in povečanje prodaje

Chamberlain Group je vodilni svetovni proizvajalec izdelkov za krmiljenje in nadzor dostopa, ki ima distribucijsko mrežo razpredeno po petih celinah. Pri pokrivanju tako obsežnega trga je ključnega pomena pravšnja programska oprema za elektronsko trgovanje, ki omogoča učinkovito upravljanje vsebin in zagotavljanje brezhibne spletne nakupovalne izkušnje.