Skip to contentSkip to navigation menu

Serviciile pentru clienți încep cu soluțiile
SAP Hybris Service

Serviciile evoluează în ritm alert, trecând de la o abordare post-vânzare la un adevărat proces end-to-end. Nu mai este suficient să așteptați un apel, un e-mail sau un tweet de la client. Oferiți, în schimb, servicii relevante și oportune clienților actuali, precum și celor potențiali în cadrul procesului de vânzare. Dezvoltați echipe de servicii și răspundeți cerințelor clienților pe tot parcursul întregului proces de vânzare.

Descărcați raportul Forrester pentru a vedea cum puteți îmbunătății serviciile și cum puteți reducere numărul reclamațiilor sau numărul clienților pierduți.

Raportul Forrester: Supporting the Buying Journey with Customer Service

Oferiți cele mai bune servicii la fiecare pas din procesul de vânzare.

INFORMAȚII #1

Patru dintre cele mai frecvente cinci cerințe privind serviciile pentru clienți vizează funcțiile produsului, accesoriile sau utilizarea.

INFORMAȚII #2

În prezent, companiile observă cea mai mare pierdere a cumpărătorilor online în fazele preliminare de achiziție, atunci când informațiile primite din zona de service lipsesc sau sunt insuficiente.

Morgan vs. sistemul Home Theater

Morgan așteaptă cu nerăbdare instalarea noului său sistem Home Theatre. Curând însă realizează că procesul nu este atât de ușor pe cât părea la prima vedere și solicită ajutor din partea serviciului pentru clienți Neat. Cu ajutorul soluțiilor pentru servicii SAP Hybris, echipa de servicii Neat vă vine în ajutor!

Redefiniți interacțiunea cu clienții

Asigurați-vă că sunteți pregătiți să oferiți clienților mai mult decât un simplu centru de reclamații. Soluțiile pentru servicii SAP Hybris vă permit să inovați modul în care faceți afaceri, astfel încât să oferiți orice tip de serviciu clienților dvs., de calitate și în timp real.

Experiențele relevante oferă rezultate concrete.

Printre cei mai de succes clienți ai noștri se numără:
Bona

Cu ajutorul soluției SAP Hybris Cloud for Service, Bona a ales o platformă integrată pentru a îmbunătății serviciile și a interacționa cu clienții pe noi canale de comunicare. Acum, aceștia pot oferi, cu ușurință, servicii 24 din 24, 7 zile pe săptămână, câștingând noii clienți prin intermediul noilor canale de comunicare.

NDCP

Cu ajutorul soluției SAP Cloud for Service, NDCP este capabil să rezolve problemele solicitate de clienții lor încă de la primul apel, atrăgând astfel un grad mult mai ridicat de satisfacție din partea acestora.

Vestas

Cu ajutorul soluției SAP Hybris Cloud for Sales & Service, Vestas reușește să valorifice funcția mobilă de a accesa și a actualiza informațiile despre clienți în timp real, apropiindu-se astfel de obiectivul lor de a-și crește cu 40% veniturile din servicii în 3 ani.

CONTACTAȚI SAP

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne transmiteți un e-mail.
Call us: 0312252812

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.