Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris: Desemnat drept lider de Forrester pentru zona de B2B Commerce

SAP Hybris a fost recunoscut drept lider în Forrester Wave™: soluția B2B Commerce, raportul  Q1 2017.  Forrester a evaluat primii 11 cei mai importanți furnizori de soluții B2B Commerce. Conform raportului, „Soluția SAP Hybris este în continuare în topul preferințelor ca urmare a stabilității sale, a ecosistemului de parteneri cu implementări globale în companii de top și funcționalităților specifice fiecărei industrii în parte.” De asemenea, raportul evidențiază faptul că „SAP Hybris este soluție potrivită pentru companiile care caută o platformă comercială puternică pentru diferite industrii, relevantă și complet funcțională, cu utilizare extinsă în diferite industrii.

Oferiți clienților experiențe personalizate de tip omni-channel și generați creșteri cu ajutorul soluției SAP Hybris. Pentru mai multe detalii privind  evaluarea Wave, descărcați raportul gratuit.

Forrester Wave™: soluția B2B Commerce, raportul Q1 2017

Un singur coș de cumpărături nu
este suficient

Oferiți clienților experiențe personalizate de tip omni-channel și generați creșteri substanțiale ale afacerii dvs. Transformați experiența de cumpărături B2B într-una la fel de antrenantă și plăcută ca cea de cumpărături personale.

Oferiți o experiență de cumpărături asemănătoare cu cea de retail

Cunoașteți așteptările clienților prin ușurința de utilizare, personalizare și funcționalitate la nivel de consumator.

Creșteți vânzările controlând costurile

Permiteți clienților dvs. să își plaseze și să își gestioneze comenzile, oferind forței dvs. de vânzări mai mult timp de a vinde.

Extindeți-vă la noi segmente de clienți

Atrageți noi clienți care au fost ignorați în trecut.

Gestionați complexitatea achizițiilor B2B

Oferiți managerilor de cont instrumente intuitive pentru a gestiona conturile, centrele de cost aferente, contractele și bugetul.

Aflați cum clienții noștri pot beneficia de pe urma soluției SAP Hybris Commerce B2B:

Studiu de cas client
Alcon utilizează soluția SAP Hybris Commerce pentru a schimba regulile jocului în domeniul îngrijirii oculare

Alcon, cea mai mare companie de îngrijire oculară din lume, utilizează soluția SAP Hybris Commerce pentru a oferi o adevărată experiență pentru client de tip omni-channel, chirurgilor oftalmologi și medicilor din cadrul rețelei sale, crescând concomitent forța sa de vânzare.

Studiu de cas client
Krones: Crearea unei experiențe de cumpărături personalizate și agile cu soluția SAP Hybris Commerce

Krones a reușit să ofere o experiență de cumpărături B2B personalizată de pe dispozitivele mobile ale cumpărătorilor și să sporească gradul de satisfacție al clienților și loialitatea acestora prin soluția SAP Hybris Commerce.

Studiu de cas client
Transformarea platformei E-commerce pentru creșterea gradului de satisfacție al clientului și a vânzărilor cu soluțiile SAP Hybris

Chamberlain Group reprezintă un lider global în industria de soluții de acces, aprovizionând cinci continente. La o asemenea amploare, deținerea unui software de tip E-commerce potrivit pentru gestionarea conținutului și furnizarea unei experiențe de cumpărături online fără probleme este esențială.

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.