Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris:Forrester for B2B Commerce je ocijenio SAP Hybris vodećim rješenjem

SAP Hybris je vodeće rješenje, što je potvrđeno u izvješću The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites, Q1 2017 report. Forrester je ocijenio 11 najznačajnijih pružatelja usluga za B2B Commerce. ;Prema ovom izvješću “SAP Hybris i dalje je najomiljenije rješenje zbog svoje stabilnosti, velike globalne partnerske mreže za implementaciju i usredotočenosti na vertikalna industrijska rješenja.” U izvješću se također navodi da “SAP Hybris najbolje odgovara poduzećima koja žele ostvariti industrijsku snagu, kao pouzdana i potpuno funkcionalna platforma za trgovanje koja je u širokoj upotrebi u nekoliko industrijskih vertikala.

; ;

Omogućite izvrsno korisničko iskustvo u području omnichannel trgovanja i potaknite rast uz pomoć rješenja SAP Hybris. Više pojedinosti o procjeni u izvješću Wave možete doznati ako preuzmete besplatnu kopiju izvješća.

Izvješće The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites, Q1 201

Korisničko iskustvo je ključ

Omogućite izvrsno korisničko iskustvo u području omnichannel trgovanja i povećajte prodaju. Učinite B2B kupnju privlačnom i ugodnom, poput osobne.

Ostvarite iskustva kupnje poput one u trgovini

Nadmašite očekivanja kupaca iskoristivošću, personalizacijom i funkcionalnošću kvalitetnog i omiljenog rješenja.

Povećajte prodaju i pritom kontrolirajte troškove

Omogućite svojim klijentima da šalju svoje narudžbe i njima upravljaju, čime će vaše prodajno osoblje dobiti više vremena za prodaju.

Proširite svoje poslovanje na nove segmente klijenata

Pristupite novim klijentima, kojima se do sada niste obraćali.

Upravljajte složenošću B2B kupnje

Opremite voditelje intuitivnim alatima za upravljanje računima, povezanim troškovnim centrima, ugovorima i budžetom.

Pogledajte koje su prednosti rješenja SAP Hybris Commerce for B2B za naše klijente:

Analiza Slučaja
Alcon se koristi rješenjem SAP Hybris Commerce za promjenu načina poslovanja u njezi vida

Alcon, najveća kompanija za njegu vida na planetu, koristi se rješenjem SAP Hybris Commerce kako bi svojoj mreži očnih kirurga i liječnika pružila pravi omnichannel korisnički doživljaj, a istodobno povećavala učinkovitost svojeg prodajnog osoblja.

Analiza Slučaja
Krones: Stvaranje personaliziranog, responzivnog iskustva u kupnji uz pomoć rješenja SAP Hybris Commerce

Krones je uspio ostvariti personalizirano B2B iskustvo kupnje s mobilnih uređaja kupaca te povećati zadovoljstvo i zadržavanje klijenata uz rješenje SAP Hybris Commerce.

Analiza Slučaja
Transformiranje platforme za e-trgovinu za povećanje zadovoljstva korisnika i prodaje uz rješenja SAP Hybris

Chamberlain Group je globalni lider u industriji pristupnih rješenja, s distribucijom na pet kontinenata. Za tako velik obuhvat od ključnog je značaja imati pravi softver za e-trgovine za upravljanje sadržajem i pružanje neometanog iskustva kupovanja putem interneta.