Skip to contentSkip to navigation menu

Oferiți echipelor de vânzări instrumentele necesare pentru a vinde inteligent și ușor – oriunde și oricând.

Opinia clienților cu privire la brandul dvs. se formează cu mult înainte de prima interacțiune. Cumpărătorii de azi sunt mult mai informați și dispun de o varietate de opțiuni. Cum atrag și câștigă echipele dvs. de vânzări noi clienți? Este nevoie de tehnologii performante pentru a revoluționa tehnicile tradiționale de vânzări și a înțelege provocările venite din partea clienților prin practici interne care să consolideze un mediu de lucru puternic între departamentul de vânzări și marketing.

Descărcați studiul Aberdeen pentru a afla cum companiile de top reușesc să se dezvolte rapid și ușor prin alinierea departamentului de vânzări și marketing.

Studiul Aberdeen: Alinierea dintre marketing și vânzări – Cine este suficient de isteț să câștige?

Câștigați avantajul competitiv în piață prin alinierea departamentului de vânzări și marketing

Grupul Aberdeen și SAP au demonstrat cum companiile reușesc să optimizeze relația dintre marketing și vânzări reușesc și să-și crească veniturile cu 32% mai repede în fiecare an în comparație cu cele care nu dispun de o astfel de aliniere. O astfel de aliniere este, cu siguranță, un obiectiv care merită urmărit de companii, dar cum reușesc companiile să-l atingă efectiv? Pentru răspunsuri, citiți studiul și aflați care sunt strategiile utilizate de companii pentru atingerea acestui obiectiv.

Soluția SAP Hybris: alinierea departamentului de vânzări și marketing

SAP Hybris mai mult decât un instrument de CRM

Soluția SAP Hybris Sales Cloud vă ajută să urmăriți în profunzime activitățile realizate de departamentul de marketing, astfel încât să puteți furniza echipei de vânzări informațiile necesare despre campanii în doar câteva minute și să valorificați oportunitățile din pipeline, conducând la o creștere a oportunităților de vânzări cu 18%.

Vestas: răspunsuri rapide la nevoile clienților

Soluția SAP Hybris Sales Cloud oferă compania Vestas soluția necesară pentru a răspunde rapid la nevoile clienților, oferindu-le suport încă de la primul contact cu aceștia. Prin valorificarea funcționalităților mobile de accesare și actualizare în timp real a informațiilor despre clienți, aceștia au reușit să-și optimizeze afacerea din punct de vedere al stocurilor, ceea ce determina o creștere a loialității clienților și a veniturilor.

Vindeți inteligent, oriunde și oricând: soluția SAP Hybris Sales Cloud

Soluția SAP Hybris Sales Cloud oferă departamentului de vânzări performanța și dinamizarea echipelor de vânzări prin furnizarea informațiilor de care au nevoie în timp real. Creată pentru a maximiza productivitatea vânzărilor, aceasta reprezintă o aplicație cloud de vânzări ușor de utilizat ce depășește funcționalitățile instrumentelor de CRM.

VERSIUNE DEMO GRATUITĂ:
soluția SAP Hybris Sales Cloud

Soluția SAP Hybris ajută companiile să se organizeze și să vândă inteligent și ușor. SAP Digital CRM este o soluție proiectată pentru echipele mici de vânzări, păstrând același număr de funcționalități ca versiunea de vânzări enterprise cloud. Testați gratuit timp de 30 de zile soluția.

Soluția SAP Hybris Sales Cloud ajută echipele de vânzări să gestioneze numărul de clienți și oportunitățile, să realizeze activități importante de valorificare a oportunităților, să fie la curent cu informațiile despre clienți și să-și monitorizeze performanța. Toate acestea cu ajutorul soluției SAP Hybris Sales Cloud.

 

</

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.