Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris Marketing ingyenes próbaverzió

Nyújtson személyreszabott marketinget akár egy nagy méretű célcsoport minden tagjának
Az SAP Hybris Marketing megoldás képessé teszi a különböző marketing egységeket, hogy személyre szabott marketinget nyújtsanak nagyobb tömegek minden egyes tagja számára is. Hozzásegíti Önt a vásárlók szándékainak könnyebb megértéséhez, bepillantást nyerve nem csak a hisztorikus adatokba, de az adott pillanat vásárlói motivációiba is. Hozzáférhet a naprakész elemzésekhez, amelyek segítenek felfedezni a rejtett trendeket és az ezekből eredő lehetőségeket. A vásárlás minden szakaszában releváns információt kaphat a vásárlói tapasztalatokról. Az SAP Hybris Marketing megoldás az online viselkedés alapján újrapozícionálja az adott célközönséget, ezzel átláthatóbbá válnak a marketing tevékenységek, amelyek segítik az erőforrások tervének optimalizálását, így a növekedést és a vásárlói elégedettséget is.

Az ingyenes próbaverzióról

Iratkozzon fel az SAP Hybris Marketing 30 napos ingyenes próbaverziójáért, és szerezzen tapasztalatot első kézből a főbb kulcsmegoldások tesztelésével. A demo letöltésével hozzáférhet az előre feltöltött próba adatokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy:

jobban megértse a vásárlók szándékát, bepillantást nyerve nem csak a hisztorikus adatokba, de az adott pillanatban lévő vásárlói motivációkba is.

a vásárlás minden szakaszában releváns információt kapjon a vásárlói tapasztalatokról.

átláthatóbbá váljanak a marketing tevékenységek, amelyek segítik az erőforrások tervének optimalizálását, így a növekedést és a vásárlói elégedettséget.

Az ingyenes próbaverzó magában foglalja az alábbi megoldásokat:

Hybris Marketing Data Management, Hybris Marketing Segmentation, Hybris Marketing Acquisition, Hybris Marketing Planning, és Hybris Marketing Insight.
Az ingyenes próbaverzióért kattintson – a sárga “Get it” gombra, és iratkozzon fel minél hamarabb.

Bővebb információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 803 8359 -as számon