Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris Marketing

SAP Hybris Marketing omogućuje kontekstualni marketing u realnom vremenu. Angažirajte korisnike, zadivite ih i kultivirajte odnos s brendom pomoću marketinga jedan-na-jedan

Tradicionalne marketinške kampanje ne uspijevaju angažirati pojedinačnog korisnika. Nedostaje im osnovnog uvida o njegovim željama i potrebama, pa nasumice odašilju iste poruke masama.

Hybris Marketing omogućuje marketinškim djelatnicima razviti dublji uvid u korisnika; kako bi upoznali čime se on bavi, što bi mogao učiniti te – najvažnije od svega – čim se bavi u ovom trenutku. Stecite trenutačni uvid u kontekst svakog korisnika, i iskoristite taj uvid kako bi ponudili visoko individualizirano iskustvo kroz vaš kanal.

SAP Hybris Marketing će vam pomoći:

Razumjeti korisnikove trenutačne namjere.. Dinamičko praćenje i produbljivanje korisničkih profila kroz različite izvore, kako bi se kreirao jedinstven uvid; razumijevanje korisnikovih namjera u danom trenutku prema implicitnim signalima koje daje korisnik

Ponuditi jedinstveno korisničko iskustvo. Iskoristiti mogućnosti koje pruža dani trenutak kako bi korisniku ponudili kontekstualno relevantno iskustvo kroz višestruke kanale. Kreirati novi angažman korisnika kako bi ojačao online aktivnosti i vjernost korisnika.

Brz i agilni marketing. Proaktivno reagirajte na mogućnosti za stjecanje korisnika kroz povećanu vidljivost i usklađenost s marketinškim procesima, sredstvima i performansama.

Webinar: Win the customer, not just a visitor!

  • Kroz ovaj webinar ćete:
  • Saznati kako SAP Hybris Marketing odgovara na marketinške izazove
  • Vidjeti studije slučaja zadovoljih kupaca koji uspješno koriste SAP Hybris Marketing
  • Vidjeti jednostavne scenarije koje podržava probna (trial) verzija SAP Hybris Marketinga
White Paper
Potaknite snažniji utjecaj marketinga utjecanjem na zajednice korisnika

Naučite kako kroz zajednice korisnika možete steći bolji uvid u korisnike kako bi postigli još veći uspjeh u marketingu.

Solution Brief
SAP Hybris Marketing: Market to an audience of one

Hybris Marketing je potpuno novo i drugačije marketinško rješenje koji omogućuje individualizirani kontekstualni marketing na najširoj skali.

Kako približiti fanove hokeja njima najdražem sportu?

SAP Hybris Marketing Cloud omogućuje NHL-u komuniciranje s njihovim fanovima i razumijevanje njihovih očekivanja kako bi dobili više od sporta kojeg vole.
Kako približiti fanove hokeja njima najdražem sportu?

Za više informacija pozovite nas na broj +385 1 48 20 400 ili