Skip to contentSkip to navigation menu

Osnažite svoj prodajni tim da prodaje više, reagira brže te ostane relevantan klijentima –
u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

Dojam o vašoj robnoj marki vaši klijenti stječu puno prije prve interakcije. U današnje su vrijeme kupci bolje informirani, a na raspolaganju im je iznimno širok izbor. Kakvim angažmanom vaš prodajni tim može pridobiti današnje osnažene klijente? On mora prekoračiti okvire uobičajene prodaje, razumjeti poteškoće s kojima se klijenti susreću te srušiti unutarnje barijere kako bi izgradio snažno suradničko okruženje prodaje i marketinga.

Preuzmite izvješće kompanije Aberdeen i saznajte kako najbolja poduzeća u svojoj klasi rastu brže zahvaljujući usklađenosti prodaje i marketinga.

Izvješće kompanije Aberdeen: Usklađenje marketinga i prodaje – tko je dovoljno agilan da bude pobjednik

Steknite prednost pred konkurentima usklađenošću prodaje i marketinga

Aberdeen Group i SAP pokazali su da je rast prihoda poduzeća koja optimiziraju odnos marketinga i prodaje brži za 32 % iz godine u godinu ako se usporede s poduzećima bez takvog usklađenja. Takvo je usklađenje najbolja praksa jer se njime očito ostvaruje dobit, no kako se ono zapravo može postići? Odgovore potražite u sljedećim aktivnostima organizacija najboljih u svojoj klasi.

SAP Hybris: objedinjavanje prodaje i marketinga

Pouzeće Insight Enterprises - korak dalje od upravljanja odnosima s klijentima (CRM)

Rješenje SAP Hybris Sales Cloud pomaže poduzeću Insight pratiti rad marketinga kako bi se te informacije iz kampanje odmah proslijedile prodajnom timu i kako bi se ta prilika obradila u prodajnom kanalu imajući za ishod povećanje prodajnih prilika za 18 %.

Poduzeće Vestas: brže reagiranje na potrebe klijenata

Poduzeće Vestas: brže reagiranje na potrebe klijenata Rješenje SAP Hybris Sales Cloud omogućilo je Vestasu da brže reagira na potrebe svojih klijenata pružanjem kvalitetne usluge već prvi put. Koristeći se mobilnim mogućnostima za pristup i ažuriranje informacija o klijentima u stvarnom vremenu, u Vestasu očekuju poboljšanje svog poslovanja rezervnim dijelovima, postizanje veće vjernosti klijenata i povećanje prihoda.

Prodajte pametnije, bilo kada i bilo gdje: rješenje SAP Hybris Sales Cloud

Najuspješnije prodajne organizacije pune svoje prodajne timove energijom putem rješenja SAP Hybris Sales Cloud. Jednostavna za upotrebu, ova se prodajna aplikacija u oblaku zasniva na maksimalnom povećanju produktivnosti prodaje i prelazi okvire uobičajenog pristupa CRM-u.

BESPLATNA PROBNA VERZIJA:
SAP Hybris Sales Cloud

Rješenje SAP Hybris pomaže organizacijama rušiti barijere i povećati prodaju. SAP Digital CRM jest rješenje osmišljeno za manje prodajne timove s mnogim mogućnostima kao što ga ima naša verzija za poduzeća za prodaju u oblaku. Isprobajte ga besplatno tijekom 30 dana.

SAP Hybris Sales Cloud pomaže prodajnim timovima upravljati potencijalnim klijentima i prilikama, obavljati ključne aktivnosti i zadatke kako bi održavali prilike, doznati tko su ključni utjecatelji i pratiti uspješnost. Prodajte više. Djelujte brže. Ostanite relevantni klijentima. Posvuda. I sve to uz rješenje SAP Hybris Sales Cloud.

 

 

 

個人情報保護方針が 改訂され、 新たに登録が 必要になります。
SAP からの大切な情報メールを お見逃しなく。
すでにご登録の方も 改めてお手続きをお願いいたします。