Skip to contentSkip to navigation menu

Az ügyfélszolgálat ma az SAP Hybris Service megoldásokkal kezdődik.

A szolgáltatás evolúciója javában folyik, ennek részeként a kizárólag az értékesítés utáni folyamatra koncentráló megközelítést fokozatosan a teljes körű folyamatot támogató szemlélet váltja fel. Ma már nem elég, ha ölbe tett kézzel várja az ügyfelek hívását, e-mailjét vagy bejegyzését. Ehelyett a meglévő és potenciális vásárlók minden egyes lépésének megfelelő időben történő, célirányos támogatására van szükség! Készítse fel szolgáltató csapatait még ma, és tegye elégedetté ügyfeleit a vásárlás teljes folyamata alatt!

Töltse le a Forrester jelentést és nézze meg, hogyan fejlesztheti tovább szolgáltatását, ill. küszöbölheti ki az olyan problémákat, mint az ügyfélelvándorlás és az ügyfélpanasz.

Forrester jelentés:
A vásárlás folyamatának támogatása ügyfélszolgálattal

A legjobb szolgáltatást nyújtja minden egyes fázisban.

INFORMÁCIÓ #1

Az öt leggyakoribb ügyfélszolgálati igény közül négy a termékfunkciókhoz, -kiegészítőkhöz és -használathoz kapcsolódik.

INFORMÁCIÓ #2

Manapság a cégek a legnagyobb mértékű online vásárlói elvándorlással az életciklus elővásárlási szakaszában szembesülnek, amikor az ügyfélszolgálati képviselők legkevésbé vesznek részt az értékesítési folyamatban.

Morgan és a házimozirendszer

Morgan már alig várja, hogy beüzemelhesse az új Neat's házimozirendszerét. Azonban hamar rájön, hogy a feladat nem olyan egyszerű, ezért segítséget kér a Neat's ügyfélszolgálatától. Az SAP Hybris Service Solutions megoldással felvértezve a Neat's szolgáltatási csapata Morgan segítségére siet.

Értelmezze újra és forradalmasítsa az ügyfélkapcsolatot

Legyen kellően felkészült és ne csak egy egyszerű panaszkezelő központ. Az SAP Hybris Service Solutions lehetővé teszi az innovatív üzletvitelt, így Ön minőségi és valós időben történő ügyfélszolgáltatást nyújthat, bármerre jár éppen Ön vagy ügyfele.

A meghatározó tapasztalatok valós eredményeket hoznak.

Legsikeresebb ügyfeleink közül íme néhány:
Bona

Az SAP Hybris Cloud for Service megoldással a Bona egységesítette technológiai platformját, és ezáltal hatékonyabbá tette szolgáltatásait, valamint új csatornákon keresztül tartja a kapcsolatot ügyfeleivel. Ennek köszönhetően a vállalat ma már folyamatos és zökkenőmentes szolgáltatást nyújt.

NDCP

Szolgáltatási központjának SAP Cloud for Service alapú irányításával az NDCP már az ügyfelek első hívása alkalmával képes megválaszolni a  szolgáltatással kapcsolatos kérdéseiket, ezáltal növelve az ügyfél-elégedettséget.

Vestas

Az SAP Hybris Cloud for Sales & Service megoldásnak köszönhetően a Vesta hatékonyabban aknázza ki a mobil funkciókat az ügyféladatok valós időben történő eléréséhez és frissítéséhez. Ezen keresztül támogatja a vállalat azon üzleti célkitűzését, hogy a szolgáltatási bevételek 40%-kal növekedjenek három éven belül.

Bővebb információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 803 8359 -as számon

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.