Skip to contentSkip to navigation menu

Pružite korisničku podršku visoke kvalitete uz rješenje SAP Hybris Service Solutions

Razvoj korisničke podrške u punom je zamahu i prebacuje se s postprodajnih aktivnosti na cjelovit sveobuhvatan proces. Više nije dovoljno čekati klijentov poziv, e-mail ili tweet. Potrebno je pružiti relevantnu i pravodobnu podršku sadašnjim, pa čak i potencijalnim klijentima tijekom njihova kupovnog procesa. Još danas podignite svoje timove korisničke podrške na višu razinu i učinite sretnima svoje klijente tijekom cijeloga kupovnog procesa.

Preuzmite Forrester izvještaj i pogledajte kako i vi možete unaprijediti korisničku podršku i smanjiti učestalost odlazaka klijenata i pritužbi.

Forrester izvještaj: podrška kupovnom procesu pomoću korisničke podrške

Najbolji usluga nudi se baš na svakom koraku.

SPOZNAJA br. 1.

Četiri od pet najčešćih zahtjeva upućenih službi za klijente odnose se na mogućnosti, opremu ili upotrebu proizvoda.

SPOZNAJA br. 2.

Trenutačno je najveći odlazak kupaca putem interneta u fazi prije kupnje u njihovu kupovnom ciklusu, kada su predstavnici službe za klijente najmanje angažirani.

Morgan i kućno kino

Morgan želi što prije sastaviti svoje novo kućno kino poduzeća Neat. Ubrzo shvaća da to nije tako lako kao što izgleda i traži pomoć od Neatove službe za klijente. Osnažen rješenjem SAP Hybris Service Solutions, Neatov tim za korisničku podršku priskače u pomoć!

Unaprijedite odnos s klijentima – budite im na usluzi

Pripremite se i nemojte biti samo centar za pritužbe. Rješenje SAP Hybris Service Solutions omogućuje vam unijeti inovacije u svoje poslovanje kako biste mogli imati kvalitetnu službu za klijente u stvarnom vremenu, gdje god da se vi ili vaši klijenti nalazite.

Relevantna iskustva daju stvarne rezultate.

Neki od naših najuspješnijih klijenata su:
Bona

Uz pomoć rješenja SAP Hybris Cloud for Service, poduzeće Bona odlučilo je integrirati svoju tehnološku platformu kako bi poboljšalo servis i angažiralo klijente putem novih kanala. To poduzeće sada može bez napora pružati usluge 24 sata dnevno 7 dana u tjednu i privući nove klijente putem novih kanala.

NDCP

Poduzeće NDCP u stanju je pomoći svojim klijentima riješiti servisne upite već pri prvom pozivu i na zadovoljstvo korisnika zahvaljujući rješenju SAP Cloud for Service kojim se koristi njihov servisni centar.

Vestas

Uz pomoć rješenja SAP Hybris Cloud for Sales & Service, Vestas iskorištava mobilne mogućnosti za pristup informacijma o klijentima u stvarnom vremenu i njihovo ažuriranje , približavajući ih cilju povećanja prihoda od servisa za 40 % u 3 godine.

Za više informacija pozovite nas na broj +385 1 48 20 400 ili
 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.