Skip to contentSkip to navigation menu

Támogassa értékesítési csapatát a hatékonyabb értékesítés, gyorsabb reagálás és az időszerűség megőrzése érdekében – bárhol és bármikor.

Az ügyfeleket már jóval az első érintkezés előtt érik benyomások az Ön márkájáról. A vevők manapság sokkal tájékozottabbak és nagyobb kínálatból válogatnak. Hogyan kezeli ezt az Ön értékesítési csapata és nyeri meg a mai kor tudatos ügyfeleit? Ki kell lépniük a hagyományos értékesítés kereteiből , hogy jobban megértsék az ügyfelek aggályait, illetve a belső határok lebontásával szoros együttműködési környezetet teremtsenek az értékesítés és marketing között.

Töltse le az Aberdeen-jelentést és ismerje meg, a legjobb gyakorlatot alkalmazó cégek hogyan gyorsítják fel növekedésüket az értékesítés és a marketing összehangolásával.

Aberdeen-jelentés: Marketing / Értékesítés összehangolása – Mely cégek kellően agilisek a győzelemhez?

Tegyen szert versenyelőnyre az értékesítés és a marketing összehangolásával

Az Aberdeen Group és az SAP kimutatta, hogy a marketing és az értékesítés kapcsolatát optimalizáló vállalatok évről évre 32%-kal gyorsabban növelik bevételeiket, mint azok, akiknél nincs meg ez az összehangolás. Legjobb gyakorlatként az ilyen az összehangolásnak egyértelmű előnyei vannak, de vajon ez miként valósítható meg? A válaszért tekintse át az alábbi, legjobb gyakorlatokat alkalmazó szervezetek intézkedéseit.

SAP Hybris: Összefogja az értékesítést és a marketinget

Az Insight Enterprises túllép a CRM-en

Az SAP Hybris Sales Cloud segít az Insight vállalatnak nyomon követni marketingtevékenységét, és a kampányinformációkat percek alatt továbbítja az értékesítési csapat felé, támogatva ezzel az üzleti lehetőségek kiaknázását és az értékesítési lehetőségek akár 18%-os növelését.

Vestas: gyorsabb reagálás az ügyféligényekre

Az SAP Hybris Sales Cloud segítségével a Veritas gyorsabban reagál az ügyféligényekre, hogy már az első alkalommal megfelelő módon tudja kiszolgálni őket. Az ügyfél-információkhoz valós időben történő hozzáférést és azok frissítését lehetővé tevő mobil képességek kiaknázásával a vállalat hatékonyabb alkatrész üzletági működést, valamint növekvő ügyfélhűséget és bevételeket vár.

Értékesítsen okosabban bármikor és bárhol, az SAP Hybris Sales Cloud megoldással

A nagy teljesítményű értékesítési szervezetek az SAP Hybris Sales Cloud megoldással támogatják értékesítési csapatukat Az értékesítési hatékonyság maximalizására épülő, egyszerűen használható felhő értékesítési alkalmazás túllép a hagyományos CRM-megközelítés keretein.

INGYENES PRÓBA:
SAP Hybris Sales Cloud

Az SAP Hybris támogatja a szervezeteken belüli határok lebontását és növeli az értékesítést. Az SAP Digital CRM megoldást kisebb értékesítési csapatok számára tervezték, és a vállalati felhő értékesítés megoldásunk számos képességével bír. Próbálja ki ingyen 30 napig!

Az SAP Hybris Sales Cloud megoldás segítségével az értékesítési csapatok egyszerűbben irányíthatják az értékesítési lehetőségeket, végezhetik el a legfontosabb tevékenységeket és feladatokat a lehetőségek kihasználása érdekében, ismerhetik meg a piac legfőbb mozgatóit és követhetik nyomon a teljesítményt. Legyen időszerű mindenhol az SAP Hybris Sales Cloud megoldással.

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.