Skip to contentSkip to navigation menu

Forester izveštaj:


Izgradnja budućnosti uz B2B Omni-channel Commerce platformu

Forester izveštaj: Izgradnja budućnosti uz B2B Omni-channel Cmmerce platformu

Vođeni svojim iskustvom online kupovine, B2B kupci danas zahtevaju mogućnost nabavke kroz sve kanale prodaje, ne samo kada se radi o privatnoj već i o nabavkama vezanim za poslovanje. Pored toga za B2B prodavce izgradnja efektivnog omni-channel iskustva nije jednostavna; to je proces koji zahteva integraciju prvoklasne tehnologije i istovremenu transformaciju organizacionih struktura i procesa.

U svakom slučaju za one koji ulože resurse u digitalizaciju korisničkog iskustva i svoju tehnologiju prilagode novim potrebama kupaca to će predstavljati značajnu konkurentsku prednost. Tako, iskustvo bogato različitim opcijama, kao što su mogućnost online kupovine i isporuka već sledećeg dana ili preuzimanje na prodajnom mestu doneće dodatnu vrednost kompanijama.

Forester je sproveo studiju kako bi istražio koja su očekivanja kupaca kada je reč o transformaciji načina prodaje. Pogledajde rezultate istraživanja predstavljene grafikonima i preuzmite istraživanje kako biste saznali više o B2B Omni-channel Commerce platformi za transformaciju poslovanja.


Preuzmite svoj primerak ove studije sada!