Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris Marketing

Hybris Marketing lehetővé teszi a valós idejű kontextuális marketinget. Aktivizálja ügyfeleit, kötelezze el őket, és építse a márkát személyre szabott marketingen keresztül.

A hagyományos marketing kampányok nem kötelezik el az egyedi ügyfeleket. Hiányzik az alapvető tudás a vásárlói igényekről és válogatás nélkül üzenetekkel bombázzák a tömeget. Hybris marketing lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy jobban megismerjék a vásárlóikat, tisztában legyenek vele, hogy mi foglalkoztatta őket, és jelenleg mi áll az érdeklődésük középpontjában.

Segít bepillantást nyerni az egyes vásárlók igényeibe, és lehetővé teszi a csatorna független kommunikációt és az egyedi tartalom kiszolgálást.

SAP Hybris Marketing segít:

Megérteni valós időben az ügyféligényeket. 
Ragadja meg és gazdagítása a vásárlói profilokat minden forrásból és hozzon létre egy egységes ügyfélképet, mely hozzásegít az ügyfelek szándékainak valós idejű megértéséhez.

Nyújtson egyedi vásárlói élményeket..
Az adott pillanatbeli lehetőségeket alakítsa át releváns vásárlói tapasztalatokká a csatornákon keresztül. Hozzon lérte új ügyfélkapcsolatokat, amelyekkel növelheti az online felületen való részvételt és a vásárlói hűséget.

Gyors és élénk piac.
Reagáljon proaktívan az ügyfél lehetőségekre nagyobb láthatósággal és hangolja össze a marketing folyamatokat, erőforrásokat és a teljesítményt.

Webinar: Nyerjen ügyfelet, ne csak egy látogatót!

A Webinar során Ön

  • megismerheti az SAP Hybris Marketing megoldásait, és válaszait a jelenkori kihívásokra, nehézségekre a marketing területén
  • bepillantást nyerhet a már elégedett SAP Hybris Marketing felhasználók tapasztalataiba
  • letesztelheti az SAP Hybris Marketing próbaverzióját

Töltse le az anyagot!

WHITE PAPER
Érjen el nagyobb marketing hatékonyságot, kihasználva a különféle közösségi médiát és közösségeket

Tudja meg, hogyan ismerheti meg jobban ügyfélközösségét a nagyobb siker elérése érdekében.

ÖSSZEFOGLALVA
SAP Hybris Marketing: Személyre szabott marketing

Hybris Marketing egy megoldás, mely megváltoztatta a piacot, és lehetővé tette a személyre szabott kontextuális marketinget korlátok nélkül.

Kerüljön közelebb a hokiszurkoló a kedvenc csapatához

SAP Hybris Marketing Cloud segíti az NHL-t kapcsolatba kerülni a rajongóival. És így a jégkorong szurkolók többet kapnak a kedvenc sporttáguktól.

Bővebb információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 803 8359 -as számon