Skip to contentSkip to navigation menu

Storitve za stranke se začnejo zdaj z rešitvami SAP Hybris Service Solutions

Razvoj storitev je v polnem zamahu in se premika od strogega poprodajnega pristopa do zagotavljanja celostne uporabniške izkušnje. Ni več dovolj čakati, da stranka pokliče, pošlje e-poštno sporočilo ali objavi tvit, namesto tega je treba trenutnim in celo potencialnim strankam na njihovi poti ponuditi pomembno in pravočasno podporo. Zato izboljšajte svoje time na področju storitev in poskrbite, da bodo stranke zadovoljne od začetka do konca svoje nakupovalne izkušnje.

Prenesite poročilo Forrester in si oglejte, kako lahko izboljšate svoje storitve in zmanjšate težave, kot so izguba strank in pritožbe.

Poročilo Forrester: podpora nakupovalne izkušnje s storitvami za stranke

Najboljša storitev v vsakem koraku.

VPOGLED ŠT. 1
Štiri od petih najpogostejših zahtev na področju storitev za stranke so povezane z zmožnostmi izdelka, dodatki ali uporabo.
VPOGLED ŠT. 2
Trenutno podjetja opažajo, da izgubijo največ kupcev prek spleta v korakih pred izvedbo nakupa, ko so predstavniki storitev za stranke najmanj vključeni.

Morgan in sistem za domači kino

Morgan si želi namestiti svoj nov sistem za domači kino podjetja Neat. Kmalu ugotovi, da naloga ni tako lahka, kot je bila sprva videti, zato se obrne na storitve za stranke podjetja Neat. Tim za storitve podjetja Neat se s pomočjo rešitve SAP Hybris Service Solutions spopade s težavo.

Ponovna opredelitev in korenita sprememba načina za sodelovanje s strankami

Poskrbite, da boste več kot zgolj središče za pritožbe. Rešitev SAP Hybris Service Solutions vam omogoča, da spremenite svoj način poslovanja in tako svojim strankam zagotovite kakovostne storitve v realnem času ne glede na to, kje se vi ali stranke nahajajo.

Pomembne izkušnje prinesejo resnične rezultate

Med našimi najuspešnejšimi strankami so tudi:
Bona

Podjetje Bona je z rešitvijo SAP Hybris Cloud for Service povezalo svojo tehnološko platformo in tako izboljšalo storitve ter s strankami začelo sodelovati prek novih kanalov. Zdaj lahko brez težav ponujajo storitve ves dan ter prek novih kanalov sodelujejo z novimi strankami.

NDCP

Ker je rešitev SAP Cloud for Service glavno sredstvo njihovega storitvenega središča, lahko podjetje NDCP svojim strankam pomaga odgovoriti na vprašanja o storitvah takoj, ko jih pokličejo, zaradi česar so njihove stranke zadovoljnejše.

Vestas

S pomočjo rešitve SAP Hybris Cloud for Sales & Service je podjetje Vestas izboljšalo svoje mobilne zmogljivosti za dostop in posodobitev informacij o strankah v realnem času in se približuje cilju povečanja prihodkov iz storitev za 40 %, v samo treh letih.

Želite izvedeti več?

Pokličite nas na +386 1 3072 025 ali nam pišite email z vprašanji, komentarji in povratnimi informacijami na: lara.mervar@sap.com

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.