Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris Marketing

SAP Hybris Marketing позволява контекстуален маркетинг в реално време.

Привлича клиентите, забавлява ги, култивира взаимоотношения между различни брандове чрез индивидуално маркетиране

Традиционните маркетингови кампании не успяват да привлекат индивидуалния клиент. Липсва им основно познание за желанията и нуждите на клиента и генерират масови безразборни съобщения.

SAP Hybris Marketing позволява на маркетолозите да развият по-задълбочено познание за клиента; да знаят какво е направил клиентът, какво може да направи и най-важното - какво ще направи.

Получете достъп до анализи в контекста на всеки клиент в реално време и използвайте информацията, за да осигурите силно персонализирано клиентско изживяване в различни канали.

SAP Hybris Marketing може да Ви помогне:

Да разберете в реално време намеренията на клиента. Динамично "прихващане" и обогатяване на клиентските профили от всички източници в тяхната цялост, с помощта на характерни за клиента сигнали, за достъп до намеренията на клиента в реално време.

Осигурете уникално клиентско изживяване. Преобразувайте възможностите "на момента" в динамично, контекстуално релевантно клиентско изживяване в различните канали. Изградете допълнителна ангажираност, за да повишите клиентската лоялност и активност онлайн.

Маркетинг с бързина и ловкост. Реагирайте проактивно на възможностите за привличане на клиенти с по-добрo позициониране и синхронизиране на маркетинговия процес, ресурси и изпълнение.

Уебинар: Спечели клиент, не просто посетител!

В този уебинар вие ще научите:
  • как SAP Hybris Marketing успешно се справя с наболелите въпроси и тежките предизвикателства пред маркетолозите
  • истории на успеха от клиенти на SAP Hybris Marketing
  • примерни сценарии в пробната версия на SAP Hybris Marketing
СТРАТЕГИЧЕСКИ НАРЪЧНИК
SAP Hybris: Признат от Gartner MQ за лидер в управлението на многоканалнитекампании

Компанията SAP е позициониранa като лидер в доклада на Gartner Magic Quadrant 2017 за управление на многоканалните кампании. Решението SAP Hybris Marketing Cloud е фокусирано върху управлението на пътя на клиента и изпълнението на маркетинговите и рекламните канали.

БРИФ РЕШЕНИЕ
SAP Hybris Marketing: Маркетинг, насочен към всеки отделен клиент

SAP Hybris Marketing е иновативно маркетингово решение, което позволява персонализиран контекстуален маркетинг в неограничен мащаб.

Приближаваме феновете до спорта

SAP Hybris Marketing Cloud помага на Националната Хокейна Лига (NHL) да общува със своите фенове и да разбира какво искат от играта, която обичат.

Желаете още информация?

Обадете ни се на +35929157100 или