Skip to contentSkip to navigation menu

Pružite usluge podrške korisnicima uz rešenje SAP Hybris Service

Pružite relevantnu, pravovremenu podršku postojećim i potencijalnim kupcima tokom procesa kupovine. Povećajte angažovanje korisničkog servisa i ostvarite zadovoljstvo kod kupaca.

Preuzmite "Forrester" izveštaj i saznajte na koji način možete unaprediti kvalitet pružanja usluga podrške, a samim tim umanjiti broj reklamacija.

Izveštaj kompanije Forrester: Pružanje usluga podrške tokom procesa kupovine putem korisničkog servisa

Budite prepoznatljivi po izvanrednom kvalitetu rada vašeg korisničkog servisa

UVID br. 1

Četiri od pet najčešćih zahteva za podršku upućenih korisničkom servisu odnose se na performanse proizvoda, dodatke ili samu upotrebu

UVID br. 2

Kompanije koje nemaju mogućnost pružanja usluga podrške tokom procesa kupovine beleže veliki gubitak u online prodaji.

Morgan i sistem kućnog bioskopa

Morgan nestrpljivo želi da podesi svoj novi sistem kućnog bioskopa kompanije Neat. Ubrzo uviđa da to nije tako jednostavno kako se čini i obraća se korisničkoj službi za pomoć. Zahvaljujući SAP Hybris Service rešenjima, tim za pružanje usluga kompanije Neat joj uspešno pomaže!

Unapredite odnos sa korisnicima - budite im na usluzi

Rešenje SAP Hybris Service vam omogućava da uvedete inovacije u način poslovanja kako biste obezbedili kvalitetnu korisničku podršku u realnom vremenu sa bilo koje lokacije.

Relevantna iskustva daju realne rezultate.

Neki od naših najuspešnijih korisnika su:
Bona

Koristeći SAP Hybris Cloud for Service, u kompaniji Bona su odlučili da integrišu tehnološku platformu da bi unapredili uslugu. Sada su u mogućnosti da pruže uslugu bez poteškoća, bez prekida i da se obrate novim korisnicima kroz sve kanale komunikacije.

NDCP

Koristeći SAP Cloud for Service kao najvažniji deo svog centra za usluge, kompanija NDCP je u mogućnosti da pomogne svojim korisnicima da dobiju odgovor na upite već pri prvom pozivu, čime se postiže veće zadovoljstvo kod korisnika.

Vestas

Koristeći SAP Hybris Cloud for Sales & Services kompanija Vestas ima mobilni pristup podacima i u mogućnosti je da u realnom vremenu ažurira informacije o korisnicima. Kompanija je ostvarila povećanje prihoda od usluga za 40% u roku od 3 godine primenom ovog modela poslovanja.

Pozovite nas na broj +381 (11) 35 36 900 ili nas

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.