Skip to contentSkip to navigation menu

Omogočite svojemu prodajnemu timu, da proda več, deluje hitreje in ostane aktualen – vedno in povsod.

Vtis vaših strank o vaši blagovni znamki se začne oblikovati veliko pred vzpostavljanjem prvega stika. Današnji kupci so bolj seznanjeni in imajo veliko izbire. Kako vaš prodajni tim pritegne in pridobi današnjo ozaveščeno stranko? Če želi prodajni tim razumeti izzive, s katerimi se stranke danes soočajo, mora stopiti korak dlje od tradicionalne prodaje. Slednje mu lahko uspe s podiranjem notranjih meja v podjetju in vzpostavitvijo močnega sodelovalnega okolja med prodajo in trženjem.

Prenesite poročilo Aberdeen in ugotovite, kako najboljša podjetja v panogi s pomočjo povezovanja prodaje in trženja rastejo hitreje.

Poročilo Aberdeen: Povezovanje trženja in prodaje – kdo je dovolj prilagodljiv za zmago?

Pridobite konkurenčno prednost s povezovanjem prodaje in trženja

Skupina Aberdeen in podjetje SAP sta pokazala, da podjetja, ki optimizirajo povezavo med trženjem in prodajo, prihodke vsako leto povečajo za 32 % hitreje kot tista, ki tega ne storijo. Takšna povezava je kot najboljša praksa očitno dobičkonosen korak, toda kako ga dejansko doseči? Za odgovore si oglejte naslednje ukrepe najboljših organizacij v panogi.

SAP Hybris: povezovanje prodaje in trženja

Podjetje Insight je pri upravljanju odnosov v strankami stopilo korak dlje

Z rešitvijo SAP Hybris Sales Cloud lahko podjetje Insight sledi korakom trženja in s tem, ko v nekaj minutah posreduje informacije iz kampanje prodajnemu timu, izkoristi priložnosti. S takšnimi ukrepi je podjetje svoje prodajne priložnosti povečalo za 18 %.

Vestas: hitrejše odzivanje na potrebe strank

Rešitev SAP Hybris Sales Cloud je podjetju Vestas omogočila hitrejše odzivanje na potrebe njihovih strank, zaradi česar se lahko na te ustrezno odzovejo že v prvem poskusu. Z izboljšanjem mobilnih zmogljivosti za dostop in posodobitev informacij o strankah v realnem času pričakujejo izboljšanje poslovanja z nadomestnimi deli, povečanje zvestobe strank in povišanje prihodkov.

Prodajajte pametneje, vedno in povsod: rešitev SAP Hybris Sales Cloud

Prodajajte pametneje, vedno in povsod: rešitev SAP Hybris Sales Cloud Zelo uspešne prodajne organizacije z rešitvijo SAP Hybris Sales Cloud svojim prodajnim timom dajejo izjemen zagon. Aplikacija za prodajo v oblaku, ki omogoča preprosto uporabo in je zasnovana na maksimiziranju učinkovitosti prodaje, predstavlja korak dlje od tradicionalnega pristopa k upravljanju odnosov s strankami.

BREZPLAČNI PREIZKUS:
rešitev SAP Hybris Sales Cloud

Rešitev SAP Hybris pomaga organizacijam podreti meje v podjetju in prodati več. SAP Digital CRM je rešitev, zasnovana za manjše prodajne time, ki se ponaša s številnimi enakimi zmogljivostmi kot naša različica za prodajo v oblaku za podjetja. Zdaj jo lahko brezplačno preizkušate 30 dni.

Rešitev SAP Hybris Sales Cloud pomaga prodajnim timom upravljati potencialne stranke in priložnosti, izvajati ključne dejavnosti in naloge ter tako izkoristiti priložnosti, izvedeti, kdo so glavni vplivneži, in slediti učinkovitosti. Prodajte več. Delujte hitreje. Ostanite aktualni. Povsod. Vse to z rešitvijo SAP Hybris Sales Cloud.

 

New privacy policy. New sign-up required.
Don't miss out on valuable SAP e-mails.
Opt in today, even if you signed up before.