Skip to contentSkip to navigation menu

Testează gratuit SAP Hybris Marketing

Abordare personalizată de tip 1-to-1 a publicului țintă.
SAP Hybris Marketing oferă companiilor posibilitatea de a crea campanii de marketing personalizate chiar și pentru un public numeros. Platforma oferă posibilitatea de a cunoaște intențiile, percepția sau preferințele clienților în timp real, corelând aceste informații cu datele deja acumulate in profilul unic al clientului. Cu ajutorul funcțiilor analitice se pot realiza previziuni pentru a descoperi anumite tendințe aparent ascunse sau noi oportunități. In funcție de comportamentul online al consumatorilor, platforma oferă posibilități de targetare, segmentare, re-targetare cu informații relevante pentru a crește conversia. Performanța acțiunilor de marketing poate fi măsurată eficient iar utilizarea resursele poate fi optimizată.

Cum poți testa SAP Hybris Marketing

Înregistrați-vă și timp de 30 de zile puteți testa aplicația. Veți utiliza un eșantion de date existente deja în platformă, și veți descoperi:

Care sunt intențiile actuale ale clienților și ce-i motivează să cumpere.

Cum reușim ca pe întreg ciclul de viață al clientului să oferim experiențe relavante.

Cum masurăm performanța acțiunilor de marketing și cum planificăm resursele într-un mod optim.

Produse incluse în platforma de test SAP Hybris Marketing

Hybris Marketing Data Management, Hybris Marketing Segmentation, Hybris Marketing Acquisition, Hybris Marketing Planning, și Hybris Marketing Insight. Pentru a putea testa solutia SAP Hybris Marketing accesați link-ul de mai jos pentru înregistrare

CONTACTAȚI SAP

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne transmiteți un e-mail.
Call us: 0312252812